Volvo verkstäder i Göteborg

Göteborg är Sveriges andra största stad, och det är därför inte så konstigt att det finns en stor mängd bilverkstäder där. Här ska vi titta lite närmare på några olika bilverkstäder som är auktoriserade för Volvo. Att de är auktoriserade innebär att de har den utbildning och de specialverktyg som krävs för att serva och reparera Volvo-bilar på bästa möjliga sätt. Det innebär dessutom att de alltid kommer att använda originalreservdelar vid reparationer. Detta betyder att bilen kommer att ha ett högt andrahandsvärde vid försäljning.

Bilia
Bilia har ett antal verkstäder i Göteborg som är auktoriserade för Volvo. Det rör sig då om både servicecenters och skadecenters. De erbjuder dessutom hyrbilar, ifall din Volvo skulle behöva stanna någon eller några dagar hos Bilia medan reparationerna pågår. Priserna för detta varierar, men ligger på som lägst 450 kronor med fem fria mil. Bilia erbjuder dessutom 12 månaders servicegaranti. Bilia har ett antal verkstäder runt om i Göteborg med omnejd.

Mechanum
Mechanum har sex stycken verkstäder i Göteborg, både service- och skadeverkstäder. Alla verkstäder kan titulera sig som auktoriserad Volvo verkstad, men de är även auktoriserade för ett stort antal olika bilmärken. Mechanum erbjuder en noll-fel-garanti, som innebär att om det är något som helst problem med deras arbete så erbjuder de sig att hämta bilen hos dig för att ordna till det, samtidigt som du får en lånebil under tiden. Mechanum erbjuder dessutom ett stort antal inlämningsalternativ att välja mellan, vilket gör det enkelt att hitta den service som passar bäst.

Familjebilar i Göteborg
Ytterligare en auktoriserad Volvo verkstad i Göteborg är Familjebilar i Göteborg. De erbjuder både service och reparationer och tillhandahåller dessutom hyrbilar under tiden. Priset för dessa börjar på 200 kronor per dag och 13,75 kronor per körd mil. Man erbjuder dessutom företagsavtal, då deras specialitet är företagsbilar, tjänstebilar och liknande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *