Min egen musik

Som ni kanske vet vid det här laget så skriver jag en del egen musik. Att skriva musik är för mig ungefär som att skriva dagbok. Jag uttrycker mina känslor i musiken, och den handlar nästan alltid om något som jag själv på ett eller annat sätt varit med om. Det har hänt att jag har framfört någon egen låt ibland, men oftast kommer de inte längre än till mitt eget musikrum där jag har min inspelningsutrustning. Anledningen till att det är så är att jag är min egen största kritiker. Jag känner sällan att jag blir klar med en låt, utan kan putsa och slipa på den hur länge som helst.

Egentligen stör det mig inte så mycket att jag har mina låtar för mig själv, för det är ju trots allt i första hand för mig själv som jag skriver, sjunger och spelar musik, men å andra sidan drömmer jag om att få dela min musik med andra också. Däremot tror jag inte att jag skulle trivas i ett kändisliv speciellt bra, men en ganska lågmäld singer/songwriter som spelar på charmiga fik och mysiga scener och uppskattas av en trogen skara anhängare skulle inte alls vara fel. Jag vill med andra ord att det är min musik som människor ska tycka om och inte nödvändigtvis mig som person, trots att det väl mer eller mindre går hand i hand.

Det blev kanske lite luddigt det här men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Det känns svårt att veta i vilken ände man ska börja när man ska försöka promota sig själv till att hamna på de rätta spelningarna, och trots att jag har hållit på med musik hela livet så har jag ändå inte de rätta kontakterna när det gäller sådant. Men en vacker dag står jag kanske på scenen och framför min egen musik. Man får aldrig sluta drömma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *