Löshår allt vanligare

Löshår är något som börjat bli mainstream, och helt säkert så stöter du på folk som använder det dagligen, utan att du vet om det. Det är givetvis ett av skälen till att användandet av löshår stadigt ökar: det är numera väldigt enkelt att använda, och i princip omöjligt att upptäcka. Även den som lever ett mycket aktivt liv, och exempelvis sysslar med simning kan numera använda sig av löshår utan att behöva oroa sig för att det ska uppstå några problem. Att det sedan inte behöver kosta så mycket (relativt sett) är ytterligare en bonus. Det gäller då i synnerhet den som köper löshår på nätet.

Det kanske låter som en inte helt lyckad idé, att köpa löshår online. Hur kan man då vara säker på att färgen matchar, till exempel, och att löshåret har en bra längd? Men det är faktiskt inte speciellt svårt att avgöra, och löshår av högre kvalitet (det vill säga löshår tillverkat av äkta människohår) går också att färga. Detta då inte främst så att kunder kan ”fixa” färgen, utan för att många som köper löshår också tycker om att färga håret. Och då skulle det ju bli lite jobbigt att jämt och ständigt behöva köpa nytt löshår, för att inte tala om kostsamt. Dock så är det viktigt att kolla upp om det löshår man köper verkligen tål att färgas, och hur många gånger. Det är definitivt inte något man kan göra allt för ofta.

Slutligen så finns det idag flera olika varianter av hur löshår fästs – clip-ons, tejp och nail hair extensions är de tre vanligaste. Att välja rätt här är lika viktigt som att välja rätt färg, längd och typ av löshår, om inte lite mer. Det avgör nämligen hur aktiv du kan vara med löshåret, och hur länge det kan sitta i. Vill du ha en tillfällig hårförlängning eller något mer permanent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *