Första inlägget!

Välkommen hit! Jag heter Johanna och det här är min blogg om musik. Den som vill veta lite mer om bloggen kan läsa vad jag har skrivit under fliken Om bloggen. Förhoppningsvis ger det en liten fingervisning om vad den här bloggen kommer att handla om. Om jag ska vara helt ärligt vet jag inte riktigt själv hur det kommer att bli, för ibland blir det ju inte så som man har tänkt sig, men det kan ju bli bra ändå. Det jag vet är att jag kommer att skriva en hel del om musik, men kanske också lite om mig själv och min vardag i övrigt.

Vad skriver man då om i första inlägget? Jag kanske borde presentera mig själv lite närmare. Jag heter alltså Johanna och jag älskar musik. Jag tycker också mycket om heminredning, träning och djur. När jag var liten ville jag så gärna ha en häst, men eftersom jag spelade så många instrument och sjöng i kör så hade jag knappt ens tid att gå på ridskolan. Hästdrömmarna fick därmed stanna som just drömmar, och istället fick jag en katt som har varit min bästa vän sedan dess. Musiknörd som jag är så döpte jag katten till Beethoven, och idag är han 15 år gammal.

Jag jobbar på ett café och där trivs jag väldigt bra. Vissa dagar är det hur mycket som helst att göra och andra dagar är det väldigt lugnt. Det beror lite på vädret. På soliga dagar är uteserveringen smockfull. För övrigt vet jag inte riktigt vad det finns att berätta om mig själv, men lite ska vi väl spara till kommande inlägg också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *