Ett ansiktslyft för köket

Inredning är inte min starka sida. Jag tycker visserligen om att ha det fint omkring mig, men jag är väldigt dålig på att inreda fint själv. Jag vet aldrig vilka möbler jag ska välja och jag vet inte vad som passar ihop. Det verkar som att min fallenhet för musik trängde ut egenskapen att förstå sig på inredning. Ibland kan jag se något i en tidning eller på teve som jag tycker är fint, men när jag försöker skapa det i mitt hem blir det inte alls likt. Man skulle med andra ord kunna säga att min inredningsstil är ganska blandad. Eller helt enkelt att jag inte har någon stil. Det är en mix av gammalt och nytt i allehanda färger och former, men jag trivs med det och det är det viktiga!

Jag har i alla fall lyckats göra om lite i köket nyligen, för även jag som inte har öga för inredning kunde se att de gamla köksluckorna definitivt hade gjort sitt. Jag kikade runt lite på nätet och hittade nya köksluckor här som jag verkligen är nöjd med. Det hör till ovanligheterna att jag hittar något som jag känner mig så säker på, men de här luckorna talade till mig. Nu när de sitter på plats är mitt kök mycket finare, och det ser också lite mer modernt ut. Kanske till och med lite som i en inredningstidning. Jag skulle i och för sig behöva skaffa en ny bänkskiva också eftersom den ser väldigt trist och trött ut till de nya köksluckorna, men det får bli ett senare projekt.

Som om det inte vore nog att jag saknar öga för inredning så är jag inte heller en speciellt händig person. Att sätta upp nya köksluckor kanske låter enkelt, men om jag hade gjort det hade garanterat hela köket blivit vint och snett. Nu slapp jag det som tur var, för det kom hit ett proffs och monterade luckorna. Väldigt smidigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *