Äntligen en ny bänkskiva

För drygt ett år sedan skrev jag ett blogginlägg om att köpa köksluckor. Jag anlitade Mälarkök som satte upp nya köksluckor i mitt kök, och det är jag så himla nöjd med. Det blev verkligen bra och så här ett år senare så känns det fortfarande som ett helt nytt kök, även om jag förstås har vant mig vid det nya utseendet. I blogginlägget skrev jag att jag skulle behöva byta ut bänkskivan också då den såg trött och sliten ut bredvid de nya köksluckorna, men att det fick bli ett senare projekt. Well, bättre sent än aldrig, för nu har jag äntligen tagit tag i detta och bestämt mig för att det har blivit dags att investera i en ny bänkskiva!

Varför ändra ett vinnande koncept?

Köksbänk i marmor kanske?
Köksbänk i marmor kanske?

Som sagt så anlitade jag Mälarkök för köksluckorna, och de har även bänkskivor. Så jag tänker: varför ändra ett vinnande koncept? Jag var så nöjd förra gången att jag tänker anlita Mälarkök även för min nya bänkskiva. Jag fick bra hjälp där med valet av köksluckor och jag hoppas att de även kan hjälpa mig med rekommendationer av bänkskiva. Dels ska den ju matcha till luckorna, men som jag förstår det så finns bänkskivor i olika material och de har lite olika egenskaper. Så det valet behöver jag lite hjälp med.

Nu tror jag i och for sig att allt skulle vara bättre än den bänkskivan som ligger där nu, för den är verkligen sliten och inte alls snygg med en massa fläckar som inte går bort. Men en bänkskiva är ju något som man ska ha länge och då tycker jag att det är viktigt att man gör ett bra val.

Det känns väldigt spännande med en ny bänkskiva och jag hoppas att det blir lika bra som förra gången och att mitt kök blir riktigt snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *